úterý 9. října 2007

TTA - před výkopem


Tak mě to zase chytlo a musím se prostě pochlubit naším skvělým Hvězdným týmem. Tohle jsou články, které se o nás psaly před dnešním výkopem prvního zápasu nové sezony. A jestli to je pravda a jak to vlastně všechno bude po něm, se uvidí dnes večer. Takže... Two Tone Army, Go Ahead!

Velká trojka + 1
"Donedávna bol v našej lige zaužívaný pojem Veľká štvorka (Cougars, Detvan, Lazaret a Drtiči kostí). S Drtičmi kostí sme sa museli rozlúčiť (aj keď niektorí ich hráči naďalej zostávajú a rozpŕchli sa do zvyšných tímov). Teda preto Veľká trojka. A prečo +1? Pretože team Two tone army si zaslúži priradenie k týmto velikánom hvězdnej ligy. Aj keď je jeho pôsobenie krátke, stihol sa zapísať do pamätí fanúšikov ligy a v minulom ročníku sa mu podarilo získať bronzové medaily po tom, čo vyradili Detvan z ďalších bojov."
Autor: DeKa (prý nějaká holka)

TTA - Předsezonní shrnutí
Najmenší z veľkej štvorky teamov – Two tone army nezískali žiadne posily. Dalo by sa povedať, že práve naopak. Prišli o dvoch hráčov - Jiří Dostál a Jiří Doležal už nebudú hájiť farby čierno-bielych. Team sa nezameral na získavanie nováčikov alebo odlákanie hráčov z iných temov, ale skôr na stabilizáciu kádru a ďalšie postupné "schmeľovanie" kolektívu. Dôkazom je aj letné sústredenie, ktoré si hráči zorganizovali. Team sa bude spoliehať na svoju vysokú účasť na zápasoch. Na ich šťastie sa problémy s trieslami opory Teamu Peťa Součka lepšia a tak bude môcť ohrozovať bránku súperov od začiatku. Kapitán „zlínskeho“ (6 hráčov je zo Zlína alebo okolia) teamu Miroslav Čoček pekne zhrnul predstavy TTA o nadchádzajúcej sezóne: „ Náš team Two Tone Army pro letošní sezonu nijak neposílil. Nemáme nějaké přehnané cíle, chceme si jen zahrát dobrý fotbal a bavit se jím.“

Autor: DeKa

TTA - Kladiváři (Preview)
V utorňajšom zápase si to od 16:00 rozdajú bronzový team Two Tone Army s Kladivármi. Two Tone a Kladivari doposiaľ spolu v lige ešte nehrali, bude to ich vzájomná premiéra. No dá sa očakávať prevaha TTA s prihliadnutím na kvalitu kádrov (aj keď TTA bude chýbať objav jara, brankár Lukáš Sarauer).

Autor: Vlado (to je kluk, to vím)

3 komentáře:

Lu řekl(a)...

Konecne vim, co je TTA! A blahopreju, uz si take kelebrita :-)

Mejla řekl(a)...

Ja uz jsem to cetl na strankach ligy :) toz kluci hodne stesti v nove sezone preju!

Jancll řekl(a)...

POME NITRA. TTA go ahead :)!