čtvrtek 11. října 2007

Two Tone Army - Kladiváři 7:0 (5:0)


Vstup do sezony se černobílomalým povedl. I přes absenci objevu jara, golmana Sáry, který tak nešťastně oslavil svůj svátek chřipkou kotníku, nasázeli soupeři již v první půli 5 branek a o vítězi bylo rozhodnuto. Dá se říci, že přes letní přestávku, vyplněnou soustředěním a sledováním marných přestupů u soupeřů, se nezměnilo téměř nic. Dobrá kombinační hra v prní půli byla totiž po přestávce vystřídána také tradiční chaotickou kombinační hrou s běháním tam a zpátky. Krysy pustily svého soupeře do několika brejků a jen smůla zabránila Kladivářům ve skórování. TTA jsou po prvním kole jediným týmem, který se pyšní hned dvěma golmany s čistým kontem. Malycok i Duša předvedli svůj postřeh, podepřený velkou dávkou štěstí. Mezi střelce se pak zapsal skoro každý, dokonce i Schenk.

Hodnocení kapitána (malycok):
"Před prvním zápasem se nám nečekaně zranil golman, což jsme vyřešili již tradičně záskokem v podání mém a Duši. Podařilo se nám dobře postavit tyčky, protože se soupeř nedokázal z několika slibných příležitostí prosadit. Na druhou stranu musím říct, že i my jsme zahodili poměrně hodně šancí, takže výsledek utkání předvedené hře odpovídá. Večer pak při prvním schmelovacím večírku překvapil předvedeným výkonem Duša, za což mu náleží pochvala kapitána :) Dušo, jen tak dál, děláš nám všem radost... ;)"

Více fotek (zmatených pohybů a zvláštních kreací) zde (by Maruška)

1 komentář:

Jancll řekl(a)...

Hochu, divam se na Musicweb a valim se smichy! Jsem ted celkem v krizi, ale tohle mi zvedlo naladu. Oblibeny herec Polivka rulez!